i360 (i3SIXTY) Pametni Flipchart

Pametna bijela ploča? Apsolutno. Pametni flipchart? Itekako. Kompaktan, mobilan i moćan, jedinstveni i360 (i3SIXTY) unaprijedit će svaki sastanak, prezentaciju, zbornicu, odnosno konferencijsku dvoranu. Zahvalite se klasičnoj bijeloj ploči, flipchartu i dobroj staroj zidnoj ploči–jer budućnost je stigla.

Detalji o proizvodu

i360 vas oslobađa

Uhvatite svaku riječ u punom žaru diskusije, kad ideje lete sa svih strana. Veličina A1 (59.4 cm × 84.1 cm) daje obilje prostora za pisanje i skiciranje. Integrirani mikrofon, kamera i internetski preglednik jamče da ideje mogu letjeti i s druge strane svijeta. Neograničeni smještajni kapacitet za vaš sadržaj znači da rad završava kad je rezultat ostvaren, a ne kad vam nestane resursa. i360 (i3SIXTY) bežično se povezuje s bilo kojim mobilnim uređajem na jedan dodir, bez ikakve instalacije. U potpunosti je integriran s Microsoft Office 365, kao i gotovo svim uređajima i programskim rješenjima na tržištu.

i360 vas osjeća

Kapacitivna radna površina i360 istovjetna je mobilnom telefonu, odnosno tabletu. i360 savršeno radi vodoravno, okomito ili pod bilo kojim kutem, a rotacija zaslona jednostavna je i glatka. Jedinstveni osjet pritiska podebljat će, odnosno stanjiti vaš rukopis po potrebi. Fleksibilno korisničko sučelje lako ćete urediti tako da značajne radnje obavljate, doslovno, jednim dodirom. Naš će trening i podrška također biti u potpunosti prilagođeni vašim potrebama.

i360 ide s vama

i360 pospješuje komunikaciju u svakoj poslovnoj ili edukacijskoj ustanovi. Smanjena potreba za putovanjima povećava produktivnost, reže troškove, a pomaže i u zaštiti okoliša. Kompaktni i360 (i3 SIXTY) lako prolazi kroz vrata na velikim kotačima pogodnim i za neravne površine. Čitav uređaj zajedno s robusnim čeličnim stalkom teži tek 40 kg.