Pametne kocke - interaktivno učenje za najmlađe

Interaktivno učenje, odnosno podučavanje, dokazano pospješuje učenje svih uzrasta. Interaktivno učenje podrazumijeva oplemenjivanje naobrazbe korištenjem naprednih tehnologija.  Interaktivno učenje dokazano postiže kvalitetnije rezultate od tradicionalne nastave, uz neznatan utrošak vremena na privikavanje osoblja.

Treba li nam interaktivno učenje?

Interaktivno učenje u potpunosti je sukladno tradicionalnim školskim obrascima. Nijedna škola koja prakticira interaktivno učenje ne mora strahovati od gubitka postojećih stečevina. Uvođenje interakcije u nastavu je logičan korak naprijed prema povećanju učinkovitosti. Osim toga, jaz između učitelja i učenika će se smanjiti, a zainteresiranost za nastavu povećati.

Gdje se obavlja interaktivno učenje?

Interaktivno učenje počinje u školi, no tu ne završava. Istraživanja su dokazala važnost interakcije za zdravo odrastanje, poglavito socijalizaciju. Njime se učenicima pomaže u stjecanju vještina nužnih za uspjeh u vremenu koje je pred nama. Interaktivno učenje širi obzore i uči sveobuhvatnom pristupu. Drugim riječima, izloženost interaktivnom učenju olakšava shvaćanje cjelina, tako da se pojedinosti pamte ne gubeći iz vida širi kontekst. Ova je vještina podjednako važna za akademski, poslovni i društveni uspjeh, i to svim uzrastima podjednako.

Interaktivna edukacija uz pametnu ploču

Pametna ploča za interaktivno učenje

Pametne ploče dokazano povećavaju motivaciju, angažman, te u konačnici uspjeh učenika. Pametne ploče osim toga pretvaraju suhoparne prezentacije u interaktivne događaje, potičući stvaralaštvo kroz stalnu razmjenu ideja. Bogatstvo sadržaja stoji vam na raspolaganju, ne klikom miša, nego dodirom ruke. Pametne ploče namijenjene su podjednako djeci i odraslima. Prikladne su za sve oblike vizualne komunikacije – od učenja kroz igru do rada na najsloženijim poslovnim projektima. Nema oblika vizualne komunikacije koji pametne ploče ne pospješuju i olakšavaju. Naša se interaktivna rješenja lako prilagode svakoj edukacijskoj i poslovnoj primjeni. Naučite kako
  • povećati zainteresiranost i motiviranost učenika
  • suvereno vladati Pametnicom
  • aktivno koristiti interaktivnu ploču u učionici
  • osmišljavati interaktivne školske sate
  • oplemeniti postojeće nastavne materijale
  • izrađivati interaktivne upitnike za provjeru znanja
  • stvarati digitalne nastavne sadržaje
  • razvijati inovativne pristupe poučavanju
Javite nam se i dogovorite stručnu edukaciju učitelja, profesora i stručnih suradnika za uporabu suvremenih tehnoligija u poučavanju, s naglaskom na pedagoški aspekt i praktične primjere!