SMART Podium

SMART Podium jedinstven je alat, za kojeg bez (puno) pretjerivanja možemo reći da ostvaruje snove svih predavača i prezentera. Ovaj mali, fleksibilan ali moćan uređaj omogućuje punu interakciju kako s publikom, tako i sa sadržajem kojeg prezentirate. Dok po njemu pišete digitalnom “tintom”, rezultati se prikazuju na velikom ekranu – ili na udaljenoj lokaciji s kojom ste povezani. Jednostavan je to recept za dinamična, zanimljiva predavanja i sastanke.

SMART Podium okreće vas prema publici

Uz SMART Podium okrenuti ste prema publici i doslovno, i u prenesenom smislu! Zaboravite na okretanje glavom, čitanje s velikog ekrana ili pokazivanje po njemu. Bez ikakvog truda usporite ili ubrzajte vaše izlaganje, podjednostavnite ga ili obogatite detaljima i digresijama, već prema potrebama vaše publike, s koje spuštate pogled tek na sekundu-dvije. SMART Podium toliko je jednostavan za korištenje da će i osobe bez ikakve tehničke naobrazbe njime vrlo brzo ovladati. Idealan je za učenje na daljinu, kao i poslovne sastanke sa dislociranim uredima.

Uz SMART Podium nema više brige oko sadržaja

Kako vam omogućuje pristup svim računalnim alatima i dokumentima (slike, zvuk, video…), sadržaj vaših predavanja, odnosno prezentacija, bit će bogatiji nego ikad uz nevjerojatno malo truda. Praktičnom elektroničkom olovkom istaknite ključne sadržaje, otvorite dodatnu dokumentaciju, pristupite Internetu… bez da vam raspored projektora i zaslona diktira gdje se unutar prostorije morate nalaziti. Fleksibilno, praktično, jednostavno – SMART Podium je sve to.

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na [email protected] ili na 01 539 2879021 539 539.