SMART Learning Suite

Učimo zajedno!

Interaktivni edukacijski softverski paket SMART Learning Suite otkriva pravu snagu Pametnice. Rađen i dorađivan prema uputama tisuća prosvjetnih djelatnika, brz i nadasve jednostavan, SMART Learning Suite uvodi znani i voljeni Notebook u budućnost suradnje i učenja.

SMART Learning Suite: naučite budućnost!

Detalji o proizvodu

SMART Learning Suite: naučite budućnost!
Nevjerojatna jednostavnost SMART Notebook

Brojne osvojene nagrade svjedoče o globalnom uspjehu i popularnosti SMART Notebook. Gotove aplikacije vjerojatno ste već koristili; nadamo se da ste otkrili i moć te lakoću stvaranja nastavnih materijala. Ukoliko niste, tisuće elemenata spremnih za primjenu nadohvat su vam ruke. Prvog ćete dana uvidjeti da stojite na leđima divova, s jedne strane prosvjetnih djelatnika, a s druge pionira interaktivne edukacije, SMART Technologies.

SMART Learning Suite Online

Pretplata na internetsko izdanje SMART Learning Suite Online otključava nenadmašnu slobodu interakcije i suradnje. Svi su vam učenički mobilni uređaji dostupni za dijeljenje lekcija, odnosno dobivanje povratnih informacija. Isto vrijedi za izvore materijala: preuzmite što god vam treba, od dokumenata do YouTube videa, preoblikujte uz dodir ili dva u igru, kviz, natjecanje. Pridružite se sretnim korisnicima širom svijeta, više od tri milijuna njih.

 

Dozvolite naprednima da rašire krila i razmjenom iskustva unaprijede ishode učenja za sve, zajedno s vršnjačkim vještinama. Unaprijedite znanje i zajedništvo. Uspješno stvorite budućnost uz SMART Learning Suite.