Interaktivni širokokutni projektor

EB-585W

Oživite vašu učionicu ili prostor za sastanke brojnim novostima koje Epson predstavlja svjetskom tržištu. Uz ovaj sjajni interaktivni širokokutni projektor, bez ikakvog ćete truda postići ono što ste oduvijek željeli, bili to konstruktivni poslovni sastanci, ili pak zanimljiva, dinamična predavanja.

Posljednji krik projekcijske tehnologije

Širokokutni je projektor izuzetno kratke žarišne duljine – točnije, petnaest centimetara. Tako velika blizina projekcijske površine jamči eliminaciju sjena i bljeska leće. Izvanredno svijetla slika (3300 lumena i u boji) šira od dva metra svakoj će publici djelovati dojmljivo, makar se radilo o velikom okupljanju na otvorenom. Plug-and-play funkcionalnost znači da projektor jednostavno uključite i on radi; nema perioda zagrijavanja ni hlađenja, a slika se kalibrira automatski. Uza sve to, izuzetno niski operativni troškovi znače da od lampe možete očekivati oko 4,000 sati rada (ili otprilike četiri godine uporabe), a čak 5,000 sati za filter.

Donosi budućnost projekcije danas

Jednostavno se spaja na zaista široku paletu uređaja, što se lijepo može vidjeti na našoj slici. Među tim se uređajima mogu naći zvučnici, no samo ako vaše potrebe nadilaze mogućnosti ugrađenog zvučnika. Stalak također dolazi uz projektor, te se on s lakoćom ugrađuje na strop, zid, ispod stola ili čak sa strane. Time se omogućuje savršeno uklapanje projekcije u svaki prostor, što olakšava suradnju i povećava zajedništvo među prisutnima. I dalje niste impresionirani? Interaktivni modul projektora omogućuje bogatu dvosmjernu komunikaciju, do te mjere da izraz “publika” postaje zastario i poprilično neprikladan. Dvije digitalne olovke koje su za ovaj projektor standardna oprema uvelike će pretvoriti vašu “publiku” u aktivne sudionike svakog događaja. Ako se do sada niste odlučili makar na probni najam ovog uređaja, vrijeme je da se zapitate treba li vam uopće projektor?

Tehničke specifikacije

Tehnologija projekcije: 3LCD
Veličina projekcije: 152 cm – 254 cm
Razlučivost: WXGA (1280 x 800)
Omjer kontrasta: 10000:1
Snop svjetla: 3300 lumen – 1900 lumen (štedljivo)
Žarulja: 245 W, vijek trajanja 4000 sati

 

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail: [email protected] ili na 01 539 2879021 539 539.