Podrška

 

Instalacija Pametnice, te obuka za njezino korištenje, nipošto nisu trivijalne stavke. Iako u našoj ponudi imamo i univerzalne i mobilne pametne ploče i projektore, ipak se svaki model ne može “ugurati” u svaku prostoriju, niti je to zadatak kojem se pristupa olako. Proces instalacije tako započinje izračunom: gdje i kako postaviti ploču i projektor? Na koji nosač postaviti projektor?

Ne bojte se – tu smo zbog vas!

Naši će vam iskusni stručnjaci rado pomoći s ovim i sličnim odlukama ako makar razmišljate o sustavu Pametnica. Kako već više od 12 godina sudjelujemo u unaprjeđivanju edukacije i poslovne vizualne komunikacije širom Hrvatske, malo je vjerojatno da ćete našim konzultantima i trenerima postaviti pitanje koje već nisu čuli. Jednako tako, nemojte biti iznenađeni ako se pokaže da naše osoblje već poznaje vašu školu ili konferencijsku dvoranu! Ovim se poslom bavimo zbog zadovoljstva koje nam njegovo obavljanje pričinja, dakle zaista nema razloga da nam se ustručavate postavljati teška, osjetljiva ili “glupa” pitanja.

“Kupili smo Pametnicu. Što sad?”

Za početak – čestitke na sjajnoj odluci. Vodite računa s tim da u početku rada s pločom ponekad dođe do manjih odgoda, primjerice zbog potrebe za vas izradimo poseban kabel. Nakon razrješenja takvih tehničkih sitnica, obuka za korištenje Pametnice počinje kalibracijom, odnosno ugađanjem ploče i projektora. Ukoliko biste nekad poželjeli premjestiti Pametnicu, vašem će osoblju biti neophodno naučiti kako da je na novoj lokaciji pripreme za rad. Kad je i to obavljeno, počinjemo s “pravom” obukom.
Bez softvera, Pametnica je bijela ploča osjetljiva na dodir, što znači da po njoj možete pisati ili crtati rukom… ili bilo čime… ili pak interagirati s prikazanim sadržajem. Korištenjem softvera koji dolazi uz Pametnicu, otvaraju vam se nove mogućnosti vizualnog izričaja. Naši će vam treneri objasniti baš sve funkcionalnosti softvera, doslovno ikonu po ikonu. Pristupom internetu, na raspolaganju vam je bogatstvo sadržaja, od nastavnih programa do poslovnih planova i aplikacija. Tijekom obuke, naučit ćemo vaše osoblje kako doći do ovih sadržaja i iskoristiti ih u skladu s vašim potrebama.