Pametnica – najnapredniji Smart interaktivni ekran

Najnapredniji SMART Board interaktivni ekran serije uključuje ekskluzivnu iQ tehnologiju i softver kako bi obrazovanje naših učenika bilo što interesantnije te kako bi ih motivirali na rad i uspjeh. Sadrži samo najnaprednije značajke koje pomažu nastavnicima i učenicima svladavanje plana i programa sa lakoćom.
Neovisno o tome hoćete li raditi individualno, s malog grupom učenika ili pak sa cijelim razredom, ova ploča je idealno rješenja za vas.
 
S ugrađenom iQ tehnologijom na SMART Board zaslonu, sve što vam je potrebno dostupno je na dodir prsta. Nema potrebe za žicama i kabelima.
Jednim dodirom otvarate SMART Aplikacije za učenje, poput SMART Notebook® lekcija, SMART lab ™ aktivnosti i SMART amp ™ radnih prostorija.
Imate pristup i ostalim alatima poput web preglednika i bežičnog zaslona (iOS®, Android® i Windows® uređaji).

SMARTova ekskluzivna Hybrid Precision HyPr Touch™ omogućuje vam pisanje s neusporedivom preciznošću, te automatski razlikuje različite alate za olovke.
Tijekom pisanja po ekranu nema praktički nikakvih zastoja, kao da pišete po papiru.


Za razliku od drugih proizvoda HyPr Touch dopušta jedinstvenost korištenja 10 dodirnih točaka, 4 olovke i 2 brisača (alat, vrh prsta i dlana) od strane više učenika, kako bi u isto vrijeme mogli surađivati pri rješavanju datog zadatka.

Osim toga, olovka ID™ omogućuje istovremeno pisanje s 4 olovke u različitim bojama.

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail:[email protected] ili na telefon: 01 539 2879 i  021 539 539.