Pametnica – Interaktivni ekran za grupni rad

Pametnica – interaktivni ekran proizvođača i3 model  idealan je za interaktivni grupni rad, bilo da se radi o učionici, sjednici, edukaciji ili poslovnom sastanku.

Prilagođena tehnologija interaktivnog ekrana, jednostavna je i motivirajuća za svakodnevno korištenje djeci i odraslima.


Ova serija interaktivnih ekrana nudi se rasponu veličina od 65″, 75″ do 86″,  kako bi mogli prilagoditi veličinu ekrana prostoriji u koju ćete ga montirati. Osigurajte dovoljno velik ekran za Vašu prostoriju kako bi svaka osoba koja prati prezentaciju imala izvrsnu vidljivost bez obzira na mjesto na kojem sjedi.

U interaktivni ekran instaliran je i3NOTES softver koji Vam omogućuje da napravite bilješke i podijelite ih odmah bez korištenja drugog uređaja.

V-Sense tehnologija omogućuje savršeno detektiranje dodira ploče, čak i u slučaju prašine ili nekog drugog objekta koji se nalazi u okviru ekrana.

Integrirana multi-touch tehnologija prepoznaje do 20 dodirnih točaka istodobno.To znači da u isto vrijeme možete animirati više učenika na rješavanje jednog ili više zadataka, potaknite djecu na rad kreativnim rješenjima.

Android OS ima ugrađene aplikacije kao što su web preglednik, datoteka i editor dokumenata. Pregledajte internet i otvorite MS Office ili PDF datoteke bez potrebe za računalom.

 

 

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail:[email protected] ili na telefon: 01 539 2879 i  021 539 539.