Pametnica – Interaktivna ploča za interaktivne lekcije

Interaktivna ploča SMART najpopularnija je svjetska interaktivna ploča koja sada ima i dvojni dodir, što olakšava suradnju pri učenju u vašoj učionici.

Učenici i nastavnici mogu uređivati sadržaje, pisanjem, brisanjem i obavljati funkcije “miša” pomoću prsta ili olovke. Također, sadržaje i slike možete pomicati, zaokretati i zimirati, mijenjati boju teksta, olovke, sve ovisno o potrebama prezentacije.

Želite potaknuti učenike na brzo rješavanju zadataka iz matematike na ploči, sada je to još interesantnije  jer DViT tehnologija pruža podršku za dva istodobna dodirivanja odnosno  dva učenika istodobno mogu pisati i brisati informacije koristeći se samo prstima, olovkama ili predmetima u obliku olovaka. Za ovu vježbu nisu vam potrebne nikakve instalacije i pripreme, djeca jednostavno kreću sa rješavanjem zadataka.
Osim što mogu individualno rješavati zadatke na jednoj ploči, dva učenika mogu raditi zajedno, bez prebacivanja na višekorisnički rad, te obrađivati isti sadržaj lekcije ili prezentacije koju su profesori pripremili.

Pripremite svojim učenicima  ​​zanimljive interaktivne lekcije, potaknite ih na logično razmišljanje, a nakon predavanja podijelite sadržaj iz tih lekcija s učenicima. Softver SMART Notebook također pruža zajedničku platformu za povezivanje raznih tehnologija učionice.

Snimite svoj rad u softveru SMART Notebook kao snimku zaslona koja se može uređivati ​​ili spremiti izravno u nekoliko softverskih aplikacija. Također možete spremiti i radove vaših učenika te ih  kasnije ga koristiti u daljnjem radu.

Ploče su niskog sjaja te je moguće na njima projicirati različite sadržaje, čime se osigurava jasno vidljivost s bilo kojeg mjesta u prostoriji. Površina je također jednostavna za čišćenje i te se na nju može pisati markerom, te kasnije bez problema izbrisati napisani sadržaj.

Softver SMART Notebook postavlja standard za stvaranje, isporuku i upravljanje interaktivnim lekcijama – sve unutar jedne aplikacije. Nastavnici mogu lako izraditi zanimljive interaktivne lekcije, a zatim spremiti bilješke ili sadržaj iz tih lekcija kako bi ih podijelili s učenicima. Softver SMART Notebook također pruža zajedničku platformu za povezivanje raznih tehnologija učionice i mobilnih uređaja studenata.

 

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail: [email protected] ili na 01 539 2879 i  021 539 539.