Pametni Stol: 

Interactive Table

Za one koji još ne mogu dohvatiti pametnu ploču, tu je pametni stol. Trudite se pobuditi volju za učenjem kod djece? Navesti ih da uče kroz druženje i zabavu? Ili možda osmisliti lekcije i druge aktivnosti u kojima se djeca s posebnim potrebama neće osjećati zapostavljeno? Pametni stol ostvarenje je vaših snova.

Detalji o proizvodu

Pametni display smart mx
Pametni display smart mx
Pametni Stol puno je više od same zabave

Pametni stol je, prije svega, sjajna zabava. Ne sramimo se reći da ga se u uredu rijetko usuđujemo uključiti – a svi smo, barem po godinama, odrasli – jer su ga podjednako zavoljele i kolegice i kolege kojima “igranje igrica” inače nije na kraj pameti. Upozorili smo vas! Najmlađima će, međutim, pametni stol biti puno više od puke zabave, iako vrijedi napomenuti da će ga i najzaigranijima biti gotovo nemoguće prevrnuti ili oštetiti. Apstraktni pojmovi (primjerice, brojevi) na njemu se iskuse ne samo očima, nego i rukama, dakle upravo na način prikladan najmlađima. Do osam korisnika okupljenih oko pametnog stola uče zajedno, a ne pojedinačno. Matija ljepše crta, a Tihana je bolja u zbrajanju? Evo sjajnog načina da se oboje iskažu i uz to pomognu drugima. Lekcije naučene na ovaj način daleko nadilaze vrijednost bilo kojeg ispita ili diplome.

Pametni Stol za obične i posebne potrebe

Pametni stol ima uistinu nezamjenjivu ulogu u angažmanu djece s posebnim potrebama. Konstruiran je tako da mu invalidska kolica ni na koji način ne otežavaju pristup. Dokazano pomaže kod disleksije i drugih poremećaja učenja, a za tretman rano dijagnosticiranog autizma praktično i nema boljeg alata. No, bez obzira radilo se o posebnim ili uobičajenim potrebama, pametni stol povećava koncentraciju, sposobnost rješavanja problema i matematičke vještine. Paleta sadržaja koja s njime dolazi, a možda i poneki savjet našeg osoblja, omogućit će vam da sve to bez problema i postignete.

Product Enquiry

Zahvaljujemo što ste nam dostavili informacije, imajte na umu da će vam se naš tim obratiti putem e-pošte kako bi odgovorio na vaša pitanja.