Pametni Display SMART MX

Priuštite prosvjetnim djelatnicima sve najpotrebnije za dijelić cijene.

Zainteresirajte učenike za suradnju i samostalno istraživanje. Pridružite se tisućama škola u preobrazbi učenja uz SMART MX, rezultat preko 30 godina inovacija u edukaciji.

Detalji o proizvodu

Pametni display smart mx
SMART MX poboljšava ishode učenja

Pametni display SMART MX odgovor je na sve izazove suvremene škole. Učenike od publike pretvara u aktivne sudionike nastave te im pobuđuje zanimanje i za grupno učenje i za samostalan rad od kuće. Jedinstvena tehnologija nepogrešivo prepoznava olovke, prste ili cijele dlanove do 10 korisnika istovremeno — primjerice za pisanje, premještanje i brisanje. Svatko ima svoj posebni alat i pametnu tintu posebne boje. Bilješke spremate izravno u dokument ili web stranicu gdje se nalazite.

SMART MX prijatelj je svakog učitelja

Pametni display SMART prilika je koju prosvjetni djelatnici ne smiju propustiti. Bez ikakvog prethodnog iskustva u tren oka ćete stvarati uzbudljive lekcije koje će učenici pamtiti cijelog života. Interaktivne animacije, pojedinačni i grupni kvizovi, učeničko samoocjenjivanje koje može biti anonimno: mogućnostima nema kraja.

Jednim se dodirom prebacite s gledanja videa na pisanje ili internet: eliminacijom praznog hoda učenici ostaju usredotočeni. Posvijetlite, zatamnite ili po potrebi uvećajte ključne elemente prirodnim pokretima ruke. Spojite bilo koji uređaj sprijeda, straga ili bežično, tako da lekcije putuju s vama i vašim učenicima. SMART MX podržava sve vrste računala, tableta i mobilnih telefona, kao i softverskih paketa.

SMART MX božićni je (bežični) poklon školi

Kupnjom SMART MX pametnog displaya naš odnos ne završava, nego započinje. Odabir opreme, softvera i treninga bit će u potpunosti prilagođeni vašim potrebama. Uz naše ćete stručnjake izoštriti svoje vještine tako da u potpunosti koristite sve mogućnosti Pametnice. Softver SMART Notebook uključuje i godišnje članstvo u globalnoj internetskoj zajednici prosvjetnih djelatnika. Svi su entuzijastično prigrlili interaktivnu edukaciju, te uživaju u njezinom daljnjem širenju. Od bogatstva resursa koji vam se time stavljaju na raspolaganje nevjerojatnija je jedino lakoća njihove primjene.

Pametni display SMART MX dostupan je u veličinama 65, 75 i 86 inča dijagonale (165, 190, odnosno 218 cm). Prikaz je razlučivosti 4K UHD, a display je proizveden u EU te je u potpunosti usklađen sa svim europskim certifikatima.