Interaktivne ploče i3 BOARD

Beskrajne mogućnosti suradnje

Oživite sobu za sastanke ili učionicu interaktivnom pločom dijagonale do 342 cm. Prezentacije su oštrije i jasnije nego ikad prije, a 10 ljudi radi na istom projektu—ili svatko na svome.

Istražite dokle seže interakcija

Oslobodite punu mogućnost zajedništva najboljim pametnim pločama na svjetskom tržištu. i3BOARD jedinstvenom V-Sense tehnologijom prepoznat će veličinu i oblik dodira do 10 korisnika u isto vrijeme. V-sense tehnologija uz to je u potpunosti otporna na prašinu. Podijelite radnu površinu za uzbudljiva školska natjecanja, odnosno povećanje produktivnosti u poslovnoj suradnji.

Slika je jasnija i oštrija

Pametne ploče i3 dijagonale radne površine 87 inča i više opremljene su Duo površinom. Projekcije ili korištenje poput obične bijele ploče, za pisanje flomasterima i brisanje, na Duo površini izgledaju podjednako prirodno. Grijanje, sjene i bljesak prirodnog svjetla na minimalnoj su mjeri u svjetskim okvirima.

Ploča za svačije potrebe

Interaktivne ploče i3BOARD dolaze uz edukacijski softver Annotate, odnosno softver po vašem izboru, zidni nosač te doživotno jamstvo na čeličnu površinu. Ploče besprijekorno rade na svim platformama i uređajima uz izuzetno veliku brzinu odziva. Uski 24-milimetarski okvir olakšava ugradnju i planiranje prostora.

i3BOARD je ploča puna ideja

Nagrađivana internetska edukacijska platforma i3LEARNHUB  prilagođena je stjecanju vještina za 21. stoljeće. Komunikacijske vještine stječu se neposrednim kontaktom u tisućama oblika i disciplina. Beskrajna površina i3BOARD površine 135 inča svima olakšava da vide sadržaj i sudjeluju u njegovom stvaranju.

Veličine pametne ploče i3BOARD

  • 77 inča
  • 87 inča
  • 100 inča
  • 135 inča