Pametne kocke

Sloboda pokreta jača motivaciju i olakšava da se usredotočite. Naročito ako ste dijete. Pametne i zabavne, lagane i otporne, jedinstvenog oblika i funkcionalnosti, i3 IMO kocke za aktivno sjedenje nevjerojatno su korisne i u «unplugged» izdanju, bez računala ili ikakve druge opreme. Sudjelovanjem cijelog tijela u usvajanju znanja, potičući pamćenje i koncentraciju, pametne kocke doslovce utjelovljuju učenje.

Detalji o proizvodu

Pametni display smart mx
Pametne kocke za aktivno sjedenje

Pametne kocke i3 IMO podržavaju tri načina sjedenja. Već je obično ravno sjedenje na stiardnoj visini vrlo praktično za djecu i odrasle. Pri kosom je sjedenju pravilan položaj leđa i nogu neminovan. Za buduće je istraživačice i istraživače (kao i druge nemirne duhove) predviđeno njihajuće sjedenje uz stalno, a nečujno i potpuno sigurno, migoljenje. Stoga pametne kocke unose velike i pozitivne promjene u učionicu čak i ako se na njima samo sjedi.

Pametne kocke za učenje u pokretu

Nove primjene za pametne kocke smišljat ćete već dok budete lijepili brojeve od 1 do 6. U nekom ćete trenutku ipak posegnuti za knjigom sa 100 pojedinačnih i zajedničkih aktivnosti koje ne zahtijevaju nikakve tehničke uređaje, niti uopće struju. Suvremeno interaktivno učenje bez krhke i složene opreme! Uz naše ćete upute kroz pokret i igru proletjeti kroz tablicu množenja, organizirati utrke i kvizove ograničeni samo vlastitom maštom. Dodatnih 40 aktivnosti odnose se na gradnju pomoću pametnih kocaka—navedimo za primjer luk, odnosno most, od 12 kocaka—te time suradnju i snalaženje u prostoru.

Pametne kocke i senzor pokreta

Oslobodite puni potencijal pametne kocke kupnjom senzora pokreta. Utor na kocki je i ručka i mjesto za ugradnju senzora pokreta. Aplikacija iMO Connect prepoznat će pametnu kocku jednim dodirom. Bežičnim bluetooth spajanjem na edukacijski softver i3 LEARNHUB povezani ste s bilo kojim internetskim uređajem, odnosno sadržajem.

Školska licenca za do 35 LearnHub korisnika dostupna je samo kupcima pametnih kocaka. Svaki korisnik ima privatnu mapu s galerijom aplikacija i dokumenata. Gotovi predlošci za osmišljavanje digitalnih izazova nadahnut će učitelje i učenike. Globalna zajednica promocije interaktivnog učenja Marketplace obiluje zabavnim idejama za nastavu, poput igre vješala, puzzle premještaljki (protresite pametnu kocku da potvrdite odgovor) ili anagramima.

 

Pametne kocke i senzori pokreta dolaze s dvogodišnjim jamstvom.

Pametne ploče

 

Interaktivno učenje i dalje počinje od pametne ploče.

Unesite novu dinamiku u nastavne aktivnosti uz povećan angažman učenika, te dozvolite mnogima da se u isto vrijeme izražavaju i doprinose kupnjom Pametnica interaktivnih rješenja.

Product Enquiry

Zahvaljujemo što ste nam dostavili informacije, imajte na umu da će vam se naš tim obratiti putem e-pošte kako bi odgovorio na vaša pitanja.