Nosač za projektor u mnogim situacijama uopće ne spada u dodatnu opremu, nego je nužan preduvjet za uspješnu vizualnu komunikaciju. Prostori neobičnih oblika ili dimenzija naprosto vape za nosačem, bez kojeg je teško smjestiti projektor na način prihvatljiv i vama i vašoj publici. Nije uvijek lako odabrati pravi nosač za projektor! Svakako vam savjetujemo da konačnu odluku ne donosite bez konzultacije s našim stručnjacima.

Treba li napominjati da vam kroz sustav Pametnica nudimo samo najkvalitetnije nosače za projektor, koji su isplativost i praktičnost dokazali na svjetskom tržištu? Svi dolaze s garancijom, a ugradnja i podrška dio su naše uobičajene ponude.

Zidni nosač za projektor

Investiciju u pametnu ploču i pripadajući širokokutni projektor logično je upotpuniti zidnim nosačem napravljenim specijalno za tu vrstu projektora i ploča. Ovi su, naime, nosači ugradivi na sami okvir pametne ploče. Slika se tako prikazuje iz velike blizine, čime se onemogućuje da sjene ljudi i predmeta prekrivaju zaslon.

Stropni nosač za projektor

Pomoću ovakvog nosača projektor možete pričvrstiti na zakrivljen ili zaobljen strop. Ako će projektor biti korišten svakodnevno ili gotovo svakodnevno, stropni je nosač pravi izbor za vas; u protivnom je neizbježno često gubljenje vremena na kablove i podešavanja. Konkretan izbor stropnog nosača uvelike ovisi o dimenzijama prostorije, kao i o mikrolokaciji unutar nje. Bez panike! Naše će ljubazno osoblje rado odgovoriti na sve vaše upite.

Podni nosač za projektor

Prednost ovih nosača je lakoća premještanja projektora. Mnogi nosači imaju kotačiće koji se mogu blokirati, kao i police prilagodivih visina i nagiba. U paru s mobilnom interaktivnom pločom tako možete dobiti zaista moćan paket za vizualnu komunikaciju kojeg bez problema možete ponijeti na putovanje, iznijeti u vrt, podijeliti s prijateljima ili suradnicima… no nemojte pritom zanemariti utrošak vremena na instalaciju opreme, te podešavanje samog projektora za rad.

 

 

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na prodaja@opstanak.hr ili na 01 539 2879021 539 539.