Kompaktan i elegantan projektor

EB-X39Kombinira raznolikost, zbog koje ga možete postaviti bilo gdje, s izvrsnom svjetlinom i oštrinom uz performanse koje se lako održavaju.

Održite svoje prezentacije bez muka. Uz dugotrajnu žarulju i pouzdanu Epsonovu trajnost, uređaj je lako održavati i možete mirno spavati.

Jarki, živopisni sadržaji na velikom zaslonu promjenjive veličine

Uživajte u prezentacijama širokih razmjera uz oštar i jasan tekst te neodoljive slike i video sadržaje, na veličinama zaslona do 300 inča. Izvedba od 3500 lumena kombinirana je s visokim omjerom kontrasta od 15.000:1 da bi vam pružala nevjerojatne performanse, čak i u dobro osvjetljenim prostorijama.

Godine neometanog održavanja sastanaka

Uz vijek trajanja žarulje i ciklus održavanja zračnog filtra od 12.000 sati u eko načinu rada, korisnici neće morati brinuti o održavanju i do više od 5 godina1

Fleksibilnost pri instalaciji i smještanju

Automatsko okomito i ručno vodoravno ispravljanje trapezoidne slike pruža vam veću fleksibilnost u vezi s mjestom postavljanja projektora u prostoriji radi postizanja slika bez izobličenja, a širokokutni optički zoom dodatno povećava tu fleksibilnost.

Mogućnost povezivanja putem mreže i Wi-Fi veze

Mogućnost povezivanja putem Wi-Fi veze i mreže (putem RJ45) znači da se projektor može dodati u mrežu tvrtke ili naknadno unaprijediti za pristup bežičnim uređajima (potreban dodatni pribor).

Zvuk visoke kvalitete

Ugrađeni zvučnik od 5 W na projektoru dopušta da se zvuk može jasno čuti, bez potrebe za dodatnim vanjskim zvučnicima.

 Za više informacija, kontaktirajte nas na e-mail: [email protected] ili na 01 539 2879 i  021 539 539.