Interaktivne ploče SMART 600

Interaktivne ploče serije 600 najnoviji su proizvod vrela inovacija SMART Technologies. SBM 680 kompaktna je pametna ploča, dobar izbor za svakoga. Površinom veća SBM 685 idealna je ploča za sve poslovne i edukacijske primjene.

Pametnica SMART Board serija 600

Detalji o proizvodu

Zgrabite interakciju!

Obogatite lekcije kvizovima i igrom. Povećajte zanimanje i fokus publike. Priuštite svojoj školi najbolju interaktivnu opremu i softver. Zgrabite moć tehnologije—ne rukom, nego jednim prstom. Opremljena pravim projektorom, SMART 600 serija interaktivnih ploča nadići će i vaša očekivanja.

Uz Dual Touch i Dual Write tehnologije dvoje korisnika istovremeno rade na ploči pametnim olovkama ili rukom. Prepoznavanje pokreta daje lakoću komunikacije i korištenja prostora, a pomaže i svima slabijeg izričaja ili teže pokretnima.

Trajnost i jednostavnost Pametnice

Smart Board serija 600 čvrste su i robusne ploče. Zbog jedinstvene im površine bez loma svjetla odgovara projekcija iz bilo kojeg izvora, iako ćete ono najbolje iz svake pametne ploče dobiti samo uz dobar projektor. Rezistivna DViT tehnologija na principu infracrvenih senzora prepoznat će prst, šaku ili dlan, a obični flomasteri i brisala za bijele ploče također su prijatelji Pametnice iz serije 600: u ruci možete držati doslovno bilo što. Uz očiglednu slobodu dobijate i uštedu vremena.

Jednostavnost upravljanja pločom dovedena je do savršenstva. Na Pametnici SMART Board 600 sve se radi jednim dodirom: uključuje se računalo ukoliko ga imate, ujedno i projektor, tako da ste u tren oka spremni za rad. Sve postavke mijenjate, treba li dodavati, jednim dodirom.

SMART pametne ploče opremljene su edukacijskim softverom Notebook i zvučnicima snage 15 W. Proizvedene su u EU, te imaju sve europske certifikate.

Interaktivna ploča SBM 680

Pametnica SBM 680 ima dijagonalu radne površine od 77 inča ili gotovo dva metra. Radi u XGA rezoluciji od 1024 × 768 piksela, a dimenzije čitave ploče su 165 × 126 × 13 cm. Dovoljno je velika za sve edukacijske i poslovne primjene, a dovoljno mala da stane svugdje.

Interaktivna ploča SBM 685

Pametnica SMART Board 685 veće je radne površine od svoje sestre, i to za 20%. Dijagonala iznosi 87 inča, odnosno 221 cm. Veća WXGA rezolucija od 1280 × 800 čini je izuzetno prikladnom za poslovne primjene. Ukupnih je dimenzija 197 × 126 × 13 cm.