Pametnica – Interaktivna bijela ploča dijagonale 195.6 cm

Pametnica – Interaktivna ploča SMART Board  dolazi iz nove serije SMART interaktivnih ploča.

Iz riječi “interaktivna bijela ploča dijagonale 195.6 cm” lako biste mogli steći dojam da se radi o nečemu složenom, o proizvodu kojem se suzdržavate i prići bez nazočnosti stručnjaka. Pogrešno! Ako znate koristiti školske ploče, krede i spužve, na SMART Board  privikavat ćete se tek nekoliko minuta. Ovaj vrhunski proizvod reagirat će na svaki vaš dodir, te čak i pamtiti umjesto vas. Uz SMART Board  tehnologija sutrašnjice stiže u vaše ruke već danas.

Kad kažemo “u vaše ruke,” to doslovno i mislimo. Uz SmartBoard dolaze dva markera, ali vi ih uopće ne morate koristiti. Pišite rukom, brišite stisnutom šakom. Ili se poslužite najobičnijom lopticom, poput djevojčice na našoj slici. Čime god hoćete! Otkrića ove vrste čekaju vas na svakom koraku već od prvog dana u društvu SMART Board . Robusnu i kvalitetno izrađenu ploču nećete lako oštetiti, ali dobro je znati da servis po potrebi obavljaju naši ovlašteni stručnjaci. Registracijom ploče na internetskim stranicama proizvođača ostvarujete pravo i na petogodišnje jamstvo.

Ploča dolazi sa SMART Notebook software-om s mnoštvom interaktivnih sadržaja za učenje, zabavu ili posao.

SmartBoard je najprodavanija pametna ploča u svijetu. Praktična, moćna i intuitivna, i dalje je naš prvi savjet mnogim klijentima koji traže pomoć pri izboru pametne ploče za svoju školu ili ured.

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail:[email protected] ili na 01 539 2879021 539 539.