Najpovoljnije iz SMART radionice inovacija!

Najpovoljnije iz SMART radionice inovacija!

SB-480

Pametnica – Interaktivna ploča SMART Board najbolji je izbor za većinu korisnika pametnih ploča. Naročito je preporučljiva kao prva pametna ploča za vašu školu, odnosno ured. Višestruka primjenjivost čini je najpopularnijom među našim klijentima, a slična je situacija i u ostatku svijeta.

Tisuće škola svih smjerova i uzrasta prepoznale su iznimnu vrijednost pametne ove ploče. Mnoge i u našoj domovini, o čemu vam nudimo svjedočanstva. Potiče na angažirano, živo sudjelovanje u nastavi. Pokretne slike i drugi interaktivni sadržaji osjetno će povećati zanimanje učenika, kako za gradivo tako i za sami proces učenja! SmartBoard na taj način pasivnu publiku pretvara u aktivne sudionike. Obraća se korisnicima putem više osjetila, što će naročito pogodovati vizualno orijentiranim učenicima.

SMART Board predstavlja savršeno poslovno rješenje za prezentacije, sastanke i sve druge oblike vizualnog komuniciranja. Vaše će prezentacijske vještine biti do te mjere unaprijeđene da ćete uz puno manje truda postizati veće uspjehe. Intuitivna DViT tehnologija prati svaki pokret vaše ruke, te se sadržaj mijenja precizno i pravovremeno, kad vi to želite. Ako poduzimate prve korake u uzbudljivom svijetu pametnih ploča, SmartBoard pravi je izbor za vas.

SMART interaktivna ploča dijagonale 196 cm (77″ ).

  • kontrola svih aplikacija dodirom prsta ili olovkom
  • DViT tehnologija
  • cijelom površinom osjetljiva na dodir
  • pisanje digitalnom tintom i spremanje bilješki u svim programima
  • kompatibilna s piši-briši markerima
  • potpuna integriranost s MS Office-om
  • opcija prepoznavanja rukopisa u skladu s hrvatskim jezikom

Uključen zidni nosač i sofver za izradu interaktivnih sadržaja. Automatsko ažuriranje softwar-a putem Interneta.

 

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail: [email protected] ili na 01 539 2879021 539 539.