Pametni Display i3 E serija

i3 E serija najbolji je pametni display na svjetskom tržištu. Jedinstvena tehnologija prepoznavanja dodira i pisanja, intuitivnost korištenja i prilagodivost svim potrebama i3 E seriju čine pravim odabirom za svaku školu i ured.

Pametni display i3 E serija

Detalji o proizvodu

Najbolji display za učenje

i3 E serija vrhunac je suvremene edukacijske tehnologije. Pametni display podjednako snažno potiče samostalno istraživanje i vršnjačku suradnju, tako da svatko uči svojom brzinom i na svoj način. Povezivanje počinje i prije dolaska u školu putem smislenih, zabavnih nastavnih materijala dostupnih na svakom uređaju. Tako se na satu produbljuje znanje koje je već uvelike usvojeno.

Najbolji display za prosvjetne djelatnike

i3 E serija uklanja sve barijere učenju. Pametni display ostvarit će vaše postojeće ideje, te vam zatim dati nove. Priprema lekcija jednostavna je i intuitivna, uz uvijek rastuću zbirku materijala i iskustava za svaku primjenu te neograničen smještajni prostor „u oblaku“. Pametni display štedi vrijeme i pozornost predavača, odnosno publike. Prirodnim pokretima poput brisanja s četiri prsta živopisno ćete dočarati temu, a rad pretvoriti u igru. Integrirani internetski preglednik, trokut, šestar, ravnalo i pametne olovke tu su da dodatno olakšaju stvari.

Najbolji display za ured

i3 E serija puno je više od edukacijskog alata. Godišnji rast od 15% na globalnom nivou jamstvo je da će pametni display oplemeniti komunikaciju i u vašoj organizaciji, kako s klijentima, tako i s poslovnim partnerima. Stvorite vlastitu interaktivnu aplikaciju sa samo nekoliko dodira, bez ikakvog prethodnog iskustva. Slika je neovisno o okolišu jasna i svijetla, čak i na jakom suncu.

Fleksibilno sučelje višestruko je brže od svih drugih na tržištu zahvaljujući jedinstvenoj V-sense tehnologiji. Izum belgijske tvrtke i3 Technologies, V-sense infracrvena tehnologija znači da ova vrhunska Pametnica savršeno prepozna veličinu i oblik dodira, i to 200 puta u sekundi za razliku od uobičajenih 50. V-sense interaktivni ekran uz to čini i otpornim—oštećenje 20% površine neće se nimalo odraziti na ostatak.

Pametni display i3 E serija

 

 • Veličina sučelja: 55”, 65”, 75” i 86”
 • Dodirnih točaka: 20
 • i3 LEARNHUB edukacijski softver
  ili
 • i3 CAMPFIRE softver za poslovnu suradnju
 • i3 NOTES softver za bilješke
 • i3 ALLSYNC aplikacija za dijeljenje sadržaja i prikaza
 • Smještaj: Dropbox, Microsoft, OneDrive, Google Drive
 • Jamstvo:
  3 godine jamstva na sve
  Dodatno jamstvo do 8 godina