Full HD rješenje za sastanke

Uredite radno mjesto okrenuto budućnosti promovirajući učinkovite sastanke koji njeguju suradnju da biste potaknuli dijeljenje znanja i EB-1460UIkomunikaciju

Uvedite interaktivnost u svaku sobu za sastanke uz naš najnoviji projektor ultrakratkog dometa koji se može pohvaliti dodirnim upravljanjem i interakcijom s dvije olovke te ima visoku razinu svjetline od 4400 lumena, punu HD WUXGA rezoluciju i daljinsku spojivost više lokacija. Projektor ultrakratkog dometa osmišljen je tako da pruži zaslon promjenjive veličine do 100 inča kako bi zadovoljio zahtjeve bilo kojeg poslovnog okruženja.

Zaslon do 100 inča i izvanredna kvaliteta

Puna HD WUXGA rezolucija u kombinaciji s Epsonovom 3LCD tehnologijom osigurava visokokvalitetan sadržaj s više živopisnih boja i svjetlijim slikama. HDMI spojivost znači i da će publika uživati u oštrijem i jasnijem sadržaju prikazanom u bilo kojoj sobi za sastanke.

Sveobuhvatno uredsko rješenje

Ovo interaktivno rješenje za sobe za sastanke kombinira prednosti prezentacijskih ploča, interaktivnih ploča i konvencionalnih zaslona u objedinjeno rješenje za sobe za sastanke. Sudionici sastanka mogu pregledavati sadržaj interaktivne ploče i bilježiti ga s niza pametnih uređaja, bez potrebe za posebnom aplikacijom, a mogućnost primjene lozinki na sastanke i bilješke osigurava zaštićenost podataka.

Ključne značajke

  • Zaslon do 100 inča i izvanredna kvaliteta: Puna HD WUXGA rezolucija uz Epsonovu 3 3LCD tehnologiju
  • Sveobuhvatno uredsko rješenje: Razna uredska oprema u jednom interaktivnom uređaju za suradnju
  • Povećajte integraciju i suradnju: Istodobno dijelite sadržaj s različitih uređaja
  • Dodir prstom i dvije olovke: Koristite prste kako biste unijeli bilješke izravno na zaslon
  • Funkcija zajedničkog korištenja interaktivne ploče: Pozovite sudionike i podijelite s njima bilješke sa sastanka

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail:[email protected] ili na 01 539 2879 i  021 539 539.