Dokument Kamera, skener iz vaših snova

Dokument Kamera proizvod je kojeg nije lako opisati riječima. Jednostavno, radi se o nečemu potpuno novom, nimalo nalik bilo čemu do sada postojećem. No, ne bojte se – inovativnost Dokument Kamere popraćena je i iznimnom jednostavnošću uporabe i raznolikošću mogućih primjena.

Dokument Kamera, skener iz vaših snova

Što je zapravo Dokument Kamera? Ukratko i najjednostavnije moguće, to je skener kakvog ste do sada željeli imati, skener kojim prikazujete sve što ste dosad morali objašnjavati. Mahnite Dokument Kameri – i vaša ruka maše za zaslona “uživo”, bez odgode. Približite joj jedinu kopiju važnog dokumenta, i on se pojavljuje na zaslonu. Original vam ostaje netaknut u ruci – a ako radite na pametnoj ploči, drugom, slobodnom rukom označite, dodajte, oduzmite… već po želji. Ako pak spustite original, pa su vam obje ruke slobodne… gdje će vam tek biti kraj!

Ne dvojimo da ćete već u prvih nekoliko minuta korištenja Dokument Kamere biti preplavljeni idejama za njezine primjene bilo u poslovnom, bilo u edukacijskom okruženju.

SMART Dokument Kamera SDC-450SMART Dokument Kamere vode vas u svijet Mješovite Stvarnosti

SMART Dokument Kamera najnovija je Dokument Kamera iz SMART radionice inovacija. Spontanost, interakcija i sadržajnost zadržat će pozornost učenika, pobuđujući u njima interes za učenje. Fleksibilni vrat i mogućnost zumiranja do nevjerojatnih 80 puta znače da nema detalja koji može ostati skriven. Koristeći SMART Bridgit konferencijski softver, kolegice i kolege u udaljenim gradovima mogu brzo i praktično razmijeniti rukom pisane bilješke, te na njima zajedno raditi. Znanstvenici u Dubrovniku mogu sudjelovati u eksperimentu drugog tima u Frankfurtu ili Tokiu. Dvojica arhitekata na udaljenim lokacijama mogu raditi na maketi zgrade koja se okreće, raste… dok stvarna maketa ostaje netaknuta

 

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail:[email protected] ili na 01 539 2879021 539 539.