SMART Response

SMART Response, ili Odgovarač, kombinacija je softvera i pratećih uređaja koji su pomno dizajnirani kako bi vam olakšali svakodnevni rad. Bilo da se radi o korištenju tijekom nastave, testu ili provjeri znanja, Odgovarač vam olakšava posao i pruža više vremena kako biste se posvetili nastavi.
odgovarac

Oslobodite puni potencijal

Učinite nastavni sat ispunjenijim i zanimljivijim. Kombinirajte Odgovarač sa svakodnevnim lekcijama i na kraju svakog dana imati ćete uvid u napredak učenika. Odgovarač će vam pomoći identificirati talente te one učenike na koje je potrebno više usmjeriti fokus i pažnju.

Jednostavan i automatiziran rad

Da pojasnimo: Odgovarač se sastoji od SMART Response softvera i uređaja – odgovarača. Koristeći SMART Response softver priprema pitanja je brza i jednostavna. SMART Response softver vam omogućuje postavljanje da/ne pitanja, pitanja s višestrukim izborom odgovora, čak možete i postaviti pitanja na koje je odgovor slika ili video zapis! Na svakoj stranici jedno je pitanje i učenici se mogu u potpunosti posvetiti tom pitanju. Kako “listate” stranice, tako “postavljate nova pitanja”, a učenici odgovaraju odabirom tipke na odgovaraču – i to je to! Računalo sprema sve odgovore svakog učenika, koje kasnije možete u miru analizirati.

Jednostavno i zabavno!

Učenici obožavaju raditi s odgovaračem! Pri radu je sva pažnja usmjerena na svakog pojedinca ponaosob; pitanje je jasno vidljivo na Pametnici, a alat za odgovaranje u rukama je svakog učenika. Sam SMART Response softver obiluje mogućnostima. Možete raditi test gdje za svaki odgovor znate tko ga je dao; ili pak u anonimnom načinu rada gdje se odgovori prikupljaju anonimno. Rezultate možete pogledati odmah nakon testa ili u bilo kojem drugom trenutku, a statistiku možete voditi na razini učenika, razreda, generacije pa i cijele škole.

Zahtjgustocaevi sustava

Windows XP
· Pentium 3 750 MHz procesor ili bolji
· 512 MB RAM memorije (preporučeno 1 GB)
· 1,2 GB prostora na tvrdom disku
Windows Vista i Windows 7
· Intel Core2Duo 1,5 GHz procesor ili bolji
· 1 GB RAM memorije (preporučeno 2 GB)
· 1,2 GB prostora na tvrdom disku

 

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na prodaja@opstanak.hr ili na 01 539 2879021 539 539.