SMART Notebook za iPad

SMART obitelj se širi, a najnoviji član je Notebook za iPad. U pokretu, na poslu ili onako usput: sve ono zbog čega cijenite SMART Notebook sada je dostupno i na iPadu – bez potrebe povezivanja s pametnom pločom. Koristite SMART Notebook bilo kad i bilo gdje – na svom iPadu!

Multimedija na dlanu

SMART Notebook na iPadu prvenstveno je osmišljen kako bi udovoljio zahtjevima za dvjema osnovnim stvarima koje želite raditi u pokretu: kreiranje novih Notebook datoteka i prezentiranje postojećih Notebook datoteka.
Kreiranje nove datoteke obuhvaća sve osnovne mogućnosti koje su nužne kako biste kreirali notebook datoteku. Naravno, već postojeće notebook datoteke možete otvoriti te po želji modificirati. Rad u SMART Notebooku za iPad poprilično je jednostavan i sam po sebi jasan. Bez kompliciranih opcija i natrpanih alata, izrada datoteka intuitivna je i laka te ju svatko može brzo savladati.

Simbioza tablet računala i SMART Notebooka

wpid-photo-aug-31-2012-317-pmPraktična upotreba na nastavi je golema, s velikim brojem prednosti. Primjerice, učenicima je sada moguće poslati (individualizirane ili ne) notebook datoteke tokom same nastave, sa zadatkom koji mogu riješiti a zatim vratiti spremljenu datoteku nastavniku. Na taj način je moguće pristupiti učenicima i individualno i grupno – SMART Notebook za iPad vam omgućuje rad i brzi prelazak rada s individualne razine na rad na grupnoj razini.
Apple iPad i SMART Notebook sjajno funkcioniraju – naposljetku, Notebook je napravljen za dodirni zaslon – iPad to i jest. A kad spojite dva eksperta na svom području, dobiti možete samo najbolje.

Vaš osobni asistent

SMART Notebook na iPadu se može koristiti kako bi se informacije prikupljale u svakom trenutku (u pokretu ili na internetu – ili oboje), a zatim jasno i koncizno formirale u interaktivni skup znanja koji se može korisititi na iPadu ili na pametnoj ploči. Još jedna stvar u kojoj je iPad izniman približavanje je materije pojedincu, gdje se individua može fokusirati na bit, a kasnije pokazati to svima na pametnoj ploči. Zajedno s Apple iPadom, SMART Notebook predstavlja idealnog asistenta pratioca bez obzira na dob obožavatelja SMART Board interaktivnih ploča.

 

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na prodaja@opstanak.hr ili na 01 539 2879021 539 539.