SMART Notebook: učimo zajedno!

Učenje zna biti nalik ustajanju iz kreveta: jedno je znati da se to mora, a sasvim drugo to i napraviti! Moćan i intuitivan softver koji dolazi s Pametnicom premošćuje taj jaz. Učitelji će njime ostvarivati svoje zamisli upravo nevjerojatnom lakoćom, a učenici usvajati koncepte i vještine ne samo neusporedivo brže, nego s entuzijazmom koji će i njih same iznenaditi.

 

Atmosfera planete Zemlje na Pametnici

SMART Notebook — učitelji učiteljima

SMART Notebook otkriva pravu snagu Pametnice. Svaki aspekt ovog sjajnog softvera dorađivan je prema savjetima i primjedbama učiteljica i učitelja širom svijeta. Brojne osvojene nagrade jasno svjedoče o postignutom uspjehu: SMART Notebook je bez sumnje najbolji edukacijski softver. Gotove aplikacije za podučavanje tek su vrh ledenog brijega: obrasci za brzo i jednostavno kreiranje lekcija, kvizova, interaktivnih provjera znanja… sve je to – a radi se o tisućama elemenata spremnih za primjenu – tek početak.

SMART Notebook povezuje produktivnost i stvaralaštvo

Iako SMART Notebook sadrži prebogatu riznicu sadržaja, jednom morate poželjeti napraviti “nešto svoje.” Imate dokumente, slike, slajdove? Samo dajte! Pišite, crtajte, skladajte, unosite sve moguće digitalne sadržaje odakle god poželite. (Ili ih sami napravite – jeste li čuli za Dokument Kameru?) Ponestaje vam ideja? U nekoj od devet predmetnih kategorija, od kojih je jedna “posebne potrebe,” sigurno ćete naći nadahnuće. Spomenimo i desetu, učiteljsku kategoriju za upravljanje razredom i ocjenjivanje. Više od tri milijuna aktivnih korisnika širom svijeta u ovom trenutku razmjenjuju svoja iskustva. Šezdesetak tisuća njihovih uradaka čeka na vas. Lakoću poticajnog uključivanja učenika u nastavu i povećanja angažmana uz SMART Notebook spoznat ćete čim ga počnete koristiti – na bilo kojoj hardverskoj platformi, jer podjednako dobro radi na svima.

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail:prodaja@opstanak.hr ili na 01 539 2879021 539 539.