SMART 3D Tools

Sve što oko sebe vidimo trodimenzionalno je. Stoga zašto ne bismo dodali treću dimenziju u učionicu? Pametnica vam donosi treću dimenziju u učionicu – SMART 3D Alati!

Nova dimenzija razumijevanjabenzen

Djeca su mali istraživači i sve ih interesira – što je i prirodno – kao što je prirodno da nas okružuje svijet u 3 dimenzije. Međutim, privlačenje pažnje na određenu temu nerijetko predstavlja nemali izazov. Kroz jedinstvenu, a opet jednostavnu vizualizaciju te dekonstrukciju i konstrukciju modela, Pametnica će privući pažnju dok će u isto vrijeme učenici jasnije vidjeti i razumjeti problematiku.
Integriranjem trodimenzionalnih modela u lekcije i učenjem iznutra vani, učenje postaje živo jer stvari oko sebe gledate sa svih strana, a svijet odjednom vidite iz sasvim nove perspektive.

Istražite svijet oko sebe

ethqkeSada se možete naći virtualno bilo gdje u svijetu. Samo ubacite 3D model u SMART Notebook. Osim datoteka koje dolaze sa samim softverom, bogat izbor trodimenzionalnih modela pruža SMART EDCompassblog i Google Skladište.
Upravljanje modelima je jednostavno i intuitivno te njima možete manipulirati gotovo kao da sam model držite u ruci – a uz korištenje dokument kamere – doslovno kao da držite model u ruci.(*)
SMART 3D Alati su u potpunosti integrirani u SMART Notebook, a trodimenzionalne modele uvozite direktno u SMART Notebook. Jednostavno – uvezite 3D model i poigrajte se s njim – zabavno i poučno.

Odaberite prirodni pristup

Bez obzira koje područje obrađujete, SMART 3D Alati će vam zasigurno biti iznimno korisni. Osim motiviranja i aktiviranja učenika, sada možete dotaknuti samu bit problematike – a onda je okrenuti i promotriti iz drugog kuta. I dok su vam prije neke stvari bile nedostižne; Pametnica i Internet vam omogućuju približavanje svih onih stvari o kojima ste kao klinci maštali – vašim učenicima.

 

rak

Zahtjevi sustava

· Pentium 4 ili bolji procesor
· 512 MB RAM memorije (preporučeno 1 GB)
· 2 GB prostora na tvrdom disku
· Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na prodaja@opstanak.hr ili na 01 539 2879021 539 539.