Pametnica na djelu

 

Iznimna i jedinstvena kvaliteta i učinkovitost u komunikaciji koje donosi sustav Pametnica već su prepoznati na mnogim adresama u Hrvatskoj. Naročito se ponosimo prisutnošću Pametnice u mnogim hrvatskim školama, a u tome smjeru ulažemo i daljnje napore.

Možda ste i sami, kroz poslovne ili društvene kontakte, naišli na zadovoljne korisnike Pametnice. (Na nezadovoljne sigurno niste! :)) Možda ste, uostalom, zato i došli na naše internetske stranice.

Ukoliko pak niste imali priliku čuti što naši korisnici misle o nama, donosimo Vam njihova svjedočanstva.

 

 

Pametnica u školi, vrtiću ili na fakultetu

Zanima li Vas kako Pametnica funkcionira u stvarnosti? Kliknite ovdje i otvorite stranicu s primjerima iz prakse i iskustvima učitelja i učenika iz hrvatski škola!

Pametnica u O.Š. “Privlaka”

Osnovna Škola Privlaka prve je pametne ploče uvela prije tri godine. Tamošnji profesor biologije s bogatim iskustvom tvrdi da “nema sumnje” da bi Pametnicu preporučio kolegicama i kolegama. “Učenici na satima biologije uče nove sadržaje kroz igru i samostalno stjecanje znanja na bazi otkrivanja.”

opširnije

Pametnica u O.Š. “Vidikovac”

U pulskoj osnovnoj školi “Vidikovac” ne žele ni razmišljati o povratku na nastavu bez Pametnice. Za profesore nema dvojbe  da pametne ploče i ekrani olakšavaju rad te proces učenja i poučavanja postaje jednostavniji. “Učenici obožavaju raditi s pametnom pločom, te se zbog toga svi javljaju da ‘rade na ploči’.

opširnije

Pametnica u osječkoj Prvoj Gimnaziji

Jedna je profesorica matematike bila prisiljena razmisliti upravo o tome. Nakon dvije godine, i ona i njezini gimnazijalci “užasno su razočarani” čak i djelomičnim povratkom na zelene ploče. Profesorica ima što reći i o usporedbi Pametnice s drugim pametnim pločama, a i o nivou usluge naše tvrtke.

opširnije