Pametnica – Interaktivni ekrani za lakši rad u učionici

Ugrađena iQ tehnologija u Pametnica – SMART Board ekrane predstavlja sve što vam je potrebno za interaktivnu edukaciju.

Interaktivni ekrani omogućuju da više učenika istodobno sudjeluje u rješavanju zadanih problema i zadataka koristeći istovremeno različite alate poput prstiju, olovki, i sl. Na taj način potiče se zajednički rad među učenicima, koji mogu rješavati zadatke na različite načine te ih nakon toga prikazati.

SMART Learning Suite uključuje SMART Notebook®, SMART lab ™, SMART response® 2 i SMART amp ™, koji služe za povezivanje učenika i nastavnika kako bi lekcije postale interesantnije, a učenici motiviraniji za rad.

Površina ekrana je glatka tako da prsti klize bez napora. Možete pisati po aplikacijama, web stranicama, videozapisima jednostavno kao po papiru. Možete koristiti i različite boje olovki, odnosno tinte, različite debljine pisanja.

Interaktivni ekrani s blagim zaslonom, bez zasljepljivanja, briljantno prikazuju detalje 4K Ultra HD slike, tekst i video (3840 x 2160 piksela),a čitljivost je odlična bez obzira gdje se nalazite u sobi.

Sa 8 istovremenih dodirnih točaka, na Windows® ili Mac®, više učenika može istovremeno  zumirati, rotirati ili okretati sadržaj.

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail:prodaja@opstanak.hr ili na telefon: 01 539 2879 i  021 539 539.