Pametnica Touch

Dočekajte budućnost spremni uz najmoćniju interaktivnu tehnologiju!

 

Dočekajte budućnost spremni uz najmoćniju interaktivnu tehnologiju.

Pametnica Touch kombinira interaktivni ekran, odnosno displej, panel ili touchscreen, s računalom, softverom te stalkom za maksimalnu fleksibilnost i slobodu.

 

Odaberite pametnu ploču broj 1Interaktivni ekran broj 1

Najbrži touchscreen najveće aktivne površine s doživotnim jamstvom

Jedinstveno tehnološko rješenjeJedinstvena tehnologija

V-sense interakcija prepoznat će veličinu i oblik dodira

Oslobodite kreativnost i suradnju!Oslobodite kreativnost

Pišite i crtajte rukom, flomasterom ili doslovno bilo čime

 

Priuštite sebi najbolje

Pametnica Touch sastoji se od i3 interaktivnog ekrana, softvera i3 LearnHub, računala te podesivog podno-zidnog stalka.

Interaktivni ekran sliku dobija putem kabela – nema projektora niti bljeska. Slika je kristalno čista uz LCD prikaz najveće razlučivosti (4K UHD).

Interaktivni ekran je naravno puno više od samog zaslona. Moć i jednostavnost suradnje više od 15 korisnika istovremeno teško je prenaglasiti ili precijeniti. Podesivi stalak čini ovaj ogromni touchscreen mobilnim i lako dostupnim svakome, primjerice jako mladima ili teže pokretnima. U radu koristite prirodne geste; Pametnica će ih prepoznati.

Kupnjom Pametnice Touch ulazite u tehnološki vremeplov. Interaktivni ekrani nisu daleko od dominacije svjetskim tržištem, a za edukacijske su primjene odavno prepoznati kao nezamjenjivi. Već su 2016. činili većinu svih kupnji školskih zaslona na svjetskom tržištu!

Interaktivni ekrani i3 najbolji su izbor za sve edukacijske i poslovne primjene. Proizvedeni su u EU, a životni vijek im je 2.5× duži od LCD TV prijemnika. Aktivna površina (na koju je jamstvo doživotno) je dijagonale 65 inča.

i3 LearnHub edukacijski softver poslovni korisnici zamijenit će za CampFire, ekvivalentni softver za poslovnu suradnju. Veliku dodanu vrijednost stvara i softver i3 Annotate kojeg dobijate bez nadoplate.

 

Javite nam se!

Rado ćemo pripremiti posebnu ponudu prema vašim zahtjevima.

 

Natrag na Pametnica Interaktivna Rješenja