Bridgit konferencijski softver

Podijelimo iskustvo! SMART Bridgit konferencijski softver omogućava zajedničko korištenje SMART Notebooka, a ujedno je integriran i sa Microsoft Office alatima. Bilo da ste na ploči, računalu ili tablet računalu, možete zajedno uživati i surađivati.

bridgit1

Interaktivno učenje – bez granica

S Bridgit aplikacijom, učenje postaje motivirajuće iskustvo gdje učenici mogu međusobno surađivati kao da se nalaze u istoj prostoriji. Profesori mogu dijeliti sadržaj na SMART pločama ili računalu sa cijelim razredom. Učenici mogu raditi u malim grupama, koristeći stolno ili tablet računalo. SMART Bridgit konferencijska aplikacija za iPadove omogućuje učenicima da vide sve što se dijeli – mogu čak i pisati po sadržaju, označavati informacije i dijeliti sadržaj.

Povežite se sa svijetom

bridgit2SMART Bridgit konferencijski softver korištenjem Internet veze automatski povezuje više računala sa SMART Notebook programom. U vašoj učionici možete imati gosta sa bilo kojeg mjesta u svijetu. Prezenteri mogu pomoći učenicima da steknu dublji uvid dijeljenjem sadržaja i iskustva na virtualnim mrežama. Škole mogu proširiti profesionalni razvoj i trening održavajući predavanja bilo kojih edukatora svijeta – putovanje nije potrebno.

 

Jednostavnost i flesibilnost – ruku pod ruku

Motiviranje učenika za rad u raznim okruženjima jednostavno je – sve što je potrebno je Internet veza. Učenici mogu raditi svojim tempom, surađivati u manjim skupinama ili se pak povezivati miljama daleko. U realnom vremenu možete dijeliti radnu površinu i interaktivnu ploču sa svima. SMART Bridgit aplikacija u potpunosti je integrirana sa Microsoft Office alatima, Outlookom i Exchange Serverom.

 

Za više informacija i cijene, kontaktirajte nas na e-mail:prodaja@opstanak.hr ili na 01 539 2879021 539 539.